Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zenék az Alkonyatban

Az első szám, ami felcsendül a Full Moon (The Black Ghosts). Akkor hallható mikor Bella elhagyja Phoenix-et.
A második dal akkor szól amikor Bella a biosz óra után vár Edwardra, de hiába. Ez a szám az Eyes on Fire (Blue Foundtion).
A harmadik szám akkor hallható, mikor Edward megmenti Bellát a parkolóban (Collective Soul - Tremble for My Beloved).
A kövi zene a Paramore, I Caught Myself című száma. Ez a dal akkor megy mikor Bella elkíséri két Barátnőjét Port Angelesbe, és egy butikban ruhát próbálnak.
Az ötödik szám Robert Pattinsoné. Akkor hallható mikor Edward megmenti Bellát (megint ^^) és beülnek egy étterembe vacsorázni. Vagyis jobban mondva csak Bella vacsorázik (Robert Pattinson - Never Think).
A hatodik dal akkor csendül fel amikor Edward és Bella együtt érkeznek a Forks-i gimibe kocsival (Mute Math - Spotlight /Twilight remix/).
Ezt követi Carter Buwell száma, a Bella's Lullaby. Akkor hallható, mikor Edward felkpaja Bellát és kiugrik vele az ablakon. Később Edward zongorázik Bellának.
Az ezt követő szám a baseball jelenetnél hallható (Muse - Supermassive Black Hole).  A kövi dal a bálon hallható (Perry Farrel - Go All the Way /Intro the wilight/).
Az utolsó szám ami a filmben még hallható, akkor csendül fel mikor a bálon Bella és Edward kimennek az udvarra és ott táncolnak ( Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth).
Ezeken kívül két zene hallható még, de már nem a film folyamán,( hanem mikor már vége a filmnek és jön az a tipikus "ki játszott kit a filmben" és a többi...xD) az egyik a Linkin park zenéje a Leave Out All the Rest
A végszó pedig a Paramore - Decode című számáé (amit az együttes külön a filmhez írt.)